Verzeker u(w) goed!

Over LAC

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad.

Dienstverleningsdocument

In ons dienstverleningsdocument geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs in ons kantoor: Linders Assurantiën. Hierna vindt u, kort en bondig, onze algemene gegevens, openingstijden, informatie over onze dienstverlening en waar u terecht kunt met klachten.

Het dienstverleningsdocument is een puur informatief document. Dat betekent dat u door dit document op generlei wijze verplicht bent om bepaalde diensten van ons kantoor af te nemen of om een bepaalde overeenkomst m.b.t. een financieel product te sluiten.

Het volledige dienstverleningsdocument kunt u hier downloaden.

Nieuws

16-07-2018
De olieprijzen zijn maandag hard omlaaggegaan. Handelszorgen en vooral berichten dat oliegrootmacht Saoedi-Arabië bereid is meer olie te leveren aan klanten in Azië zetten de markt onder druk.
16-07-2018
M Ventures, de investeringstak van de Duitse farmaceut Merck, en de Zwitserse vleesverwerker Bell Food Group steken omgerekend 7,5 miljoen euro in het Nederlandse Mosa Meat, een startup die vlees maakt in het laboratorium.
16-07-2018
Amsterdam roept samen met zeven andere wereldsteden de hulp in van de Verenigde Naties om de problemen rond de woningmarkt te verhelpen.
16-07-2018
President-commissaris Ulrich Lehner stapt op bij ThyssenKrupp. Eerder deze maand kondigde topman Heinrich Hiesinger ook al zijn vertrek aan bij het Duitse staal- en industrieconcern.
16-07-2018
Duizenden medewerkers van Amazon in Duitsland, Spanje en Polen gaan dinsdag staken. De werknemers willen hogere lonen en betere gezondheidsomstandigheden in de distributiecentra.