Verzeker u(w) goed!

Over LAC

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad.

Dienstverleningsdocument

In ons dienstverleningsdocument geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs in ons kantoor: Linders Assurantiën. Hierna vindt u, kort en bondig, onze algemene gegevens, openingstijden, informatie over onze dienstverlening en waar u terecht kunt met klachten.

Het dienstverleningsdocument is een puur informatief document. Dat betekent dat u door dit document op generlei wijze verplicht bent om bepaalde diensten van ons kantoor af te nemen of om een bepaalde overeenkomst m.b.t. een financieel product te sluiten.

Het volledige dienstverleningsdocument kunt u hier downloaden.

Nieuws

25-09-2018
Het Pensioenfonds van de Metalektro (PME) kampt met problemen bij de uitbetaling van pensioenen. Circa 40.000 betalingen die maandag geregeld hadden moeten worden, zijn nog altijd niet uitgekeerd.
25-09-2018
Het Nederlandse bedrijfsleven heeft vorig jaar bijna 33 miljoen euro afgedragen aan goede doelen, blijkt uit onderzoek van de Volkskrant. Dat komt neer op ongeveer 4,5 procent van de totale opbrengst uit donaties.
25-09-2018
Nederlandse Ryanair-piloten sluiten zich komende vrijdag aan bij de internationale staking van Ryanair-cabinepersoneel. Sinds de laatste staking van 10 augustus is er volgens pilotenvakbond VNV niets veranderd in het overleg met de Ierse luchtvaartmaatsch…
25-09-2018
De Wereldbank maakt zich er zorgen over dat het sociale vangnet in Nederland niet meer goed aansluit op de grote hoeveelheid zzp'ers en flexwerkers.
25-09-2018
Iran heeft samen met Groot-Brittannië, Frankrijk, Rusland, China en Duitsland afspraken gemaakt over het voortzetten van de oliehandel als de Amerikaanse sancties ingaan.