Verzekert u(w) goed!

Werkwijze

Hoe komen wij tot een advies?

Ons kantoor heeft geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Ondernemersvrijheid

Geen enkele financiële instelling zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij, heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming. Deze vrijheid om u te kunnen adviseren wat wij in uw belang vinden, gaat hand in hand met onze vrijheid als ondernemer.

Keuze van aanbieders

De markt kent veel aanbieders van financiële producten en diensten. Vaak hebben deze aanbieders tientallen verschillende financiële producten. Wij hebben een selectie gemaakt van de maatschappijen waar we zaken mee doen. Deze selectie hebben wij gemaakt op basis van een aantal criteria. Natuurlijk valt daar de hoogte van de premie onder. Maar ook de kwaliteit van de voorwaarden en de ervaring hoe de instelling zich opstelt als een beroep wordt gedaan op een uitkering. Op uw verzoek geven we u een overzicht van de maatschappijen waarmee wij zaken doen.

Wanneer wij u adviseren over een bepaald financieel product, dan onderzoeken wij eerst of een product van één van de door ons geselecteerde aanbieders voldoet aan uw wensen.

Zijn wij van oordeel, bijvoorbeeld omdat u zeer specifieke wensen hebt, dat binnen deze selectie geen geschikte aanbieder aanwezig is, dan kunnen wij breder op de markt van financiële producten gaan zoeken. In dat geval melden wij u dit vooraf.

Nieuws

30-11-2023
Het pensioen van mensen die zijn aangesloten bij pensioenfonds ABP stijgt volgend jaar met 3 procent. Ook gaat de premie iets omlaag, laat bestuursvoorzitter Harmen van Wijnen van het grootste pensioenfonds van Nederland donderdag weten.
30-11-2023
Elon Musk heeft woensdagavond fel uitgehaald naar de bedrijven die zijn gestopt met adverteren op X. Diverse ondernemingen trokken hun advertenties terug nadat de excentrieke miljardair instemmend had gereageerd op antisemitische uitspraken.
30-11-2023
Demissionair staatssecretaris Gunay Uslu (Cultuur en Media) vertrekt uit het kabinet en wordt topvrouw bij reisaanbieder Corendon. Het bedrijf is opgericht door haar broer Atilay Uslu.
30-11-2023
Winkelketen Sprinter Sports, voorheen bekend onder de namen Perry Sport en Aktiesport, is getroffen door een cyberaanval. Het bedrijf adviseert klanten extra waakzaam te zijn op verdachte activiteiten op de bankrekening.
30-11-2023
De VN-klimaattop in Dubai heeft donderdag op de eerste dag al een resultaat opgeleverd. Alle landen werden het eens over de opzet van een klimaatschadefonds, dat hulp moet bieden aan arme landen na klimaatrampen.