Verzekert u(w) goed!

Hypotheken

Op zoek naar een passende financiering voor uw (ander) huis?

Neem met ons contact op en bespreek uw wensen.

Wij vertellen u direkt wat mogelijk is en tegen welke voorwaarden en rente.

Van maatwerk kunt u verzekerd zijn.

 

Nieuws

15-09-2019
Topman Bram Schot moet volgend jaar zijn plek afstaan bij Audi. In het voorjaar van 2020 neemt de voormalige BMW-bestuurder Markus Düsmann het stokje van de Nederlander over, zo meldt de Frankfurter Allgemeine Zeitung op basis van ingewijden.
14-09-2019
Gepensioneerden die van het ambtenarenpensioenfonds ABP te veel geld hebben ontvangen, hoeven daarvan voortaan minder terug te betalen. Voorheen moest het onterecht ontvangen geld over een periode van maximaal vijf jaar worden terugbetaald, nu is dat nog …
14-09-2019
Een aantal vakbonden bereidt zich voor op nieuwe acties bij KLM, zo meldt de luchtvaartmaatschappij die de bonden een nieuw loonbod heeft toegestuurd zaterdag op haar website.
14-09-2019
Bob Iger, de topman van entertainmentbedrijf Walt Disney, is uit de raad van bestuur van Apple gestapt. Dat heeft het techbedrijf vrijdag bekendgemaakt.
14-09-2019
De grootste vakbond van Nederland, FNV, is onder de symbolische grens van één miljoen leden gezakt. Vooral jonge mensen van onder de 35 jaar blijken maar lastig bij de vakbond te betrekken. Dat roept de vraag op: hoe relevant is de vakbond n…