Verzeker u(w) goed!

't Huis en Reis pakket

Met ‘t Huis- en Reispakket regelt u de belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en gezin. U bepaalt zelf wat u wel of niet verzekert. U krijgt één polis en hebt aantrekkelijke kortingsmogelijkheden. Hoe meer verzekeringen u sluit, hoe hoger uw korting: tot meer dan 10%. Bovendien bieden wij aantrekkelijke preventie- en bouwjaarkortingen.

Hulp bij het online berekenen van uw premie

Tijdens het invullen kunt u gebruik maken van extra informatieopties die in het formulier verwerkt zijn. Deze zijn met een [i] weergegeven. Tevens is er een productbrochure beschikbaar. 

Bereken hier direct uw premie.

Nieuws

19-08-2018
De Iraanse regering heeft zaterdag gezegd dat het genoeg middelen achter de hand heeft om de gevolgen van de economische sancties van de Verenigde Staten het hoofd te bieden.
18-08-2018
Halverwege de jaren negentig kwamen er de eerste berichten over de muisarm, ofwel RSI, naarbuiten. Terwijl tegenwoordig veel mensen hun werkdagen op wisselende flexplekken doorbrengen, hoor je nog maar weinig over RSI. "Het zou in de ban zijn gedaan. Een …
18-08-2018
Uit documenten van het Duitse Openbaar Ministerie (OM) blijkt dat de huidige Volkswagen-topman Herbert Diess op de hoogte was van het bestaan van sjoemelsoftware in dieselauto’s voordat het schandaal aan het licht kwam in het najaar van 2015.
18-08-2018
De prijzen van bestaande koopwoningen zijn hoger dan ooit. Er wordt als een razende gebouwd, maar voordat de sleutels worden overhandigd, zitten wanhopige woningzoekers al jaren vast in hun te kleine, te dure of ongeschikte huis. Dan maar zelf aan de slag…
18-08-2018
De grote kredietbeoordelaars Amerikaanse Moody's en Standard & Poor's (S&P) hebben de kredietstatus van Turkije verlaagd. De twee firma's kwamen afzonderlijk van elkaar met rapporten naar buiten.